Manisa Haber Girişi : 25 Şubat 2024 15:04

YRP Saruhanlı’da İddialı

YRP Saruhanlı’da İddialı

Yeniden Refah Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Kazım Yüksel, yerel seçimler öncesi parti çalışmalarına hız verdiklerini ve Saruhanlı’da iddialı olduklarını söyledi. Yüksel; “vatandaşımızın Refah Partisinin, Milli Görüşün nasıl bir belediyecilikle çalıştığını gayet iyi biliyor ve dolayısıyla da bu hizmeti özlüyor. Bu özlenmiş hizmet aşkı da bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor” dedi. 

 

Yeniden Refah Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığına getirilen Kazım Yüksel,  önümüzdeki yerel seçimlerde Manisa ve ilçelerinin tamamında kendi adayları ile gireceklerini söyledi. Saruhanlı’da Belediye Başkan Adayı Mustafa Arı ve meclis üyeleri ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Yüksel, Saruhanlı’da partilerinin yükselişe geçtiğinin de altını çizerek, “ Saruhanlı’da iddialıyız, iddiamızın kaynağı da vatandaşımızdan geliyor. Çünkü vatandaşımız Yeniden Refah Partisi’ni yani Milli Görüşün belediyeciliğini özlemiş durumda. Rahmetli Erbakan hocamızın 96-97 hükümetinde iktidara taşıyan, 1994 yılında aldığı belediyelerdeki hizmetleri oldu. Bu noktada vatandaşımızın Refah Partisinin, Milli Görüşün nasıl bir belediyecilikle çalıştığını gayet iyi biliyor ve dolayısıyla da bu hizmeti özlüyor. Bu özlenmiş hizmet aşkı da bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. 
Biz bu konuda iddialıyız, çıtamız yüksek. Saruhanlı ilçemizde halkımızın teveccühü ile çıtayı bir adım daha yükselttik. Bununla birlikte büyükşehir  belediyemiz ve diğer ilçelerimiz var, inşallah buralarda arzumuz tabi gönlümüzden geçen hepsini alabilmek adına çalışacağız. Ama nihayetinde diğer partilerinde güçlü oldukları yerler, isimler olabilir o yüzden hepsini alacağız deyip, diğer partilerinde çalışma şevkine saygısızlık etmek istemem. Biz hepsini almak için çalışacağız, taktiri Rabbimize ve vatandaşa bırakacağız” diye konuştu.ZÜLFÜKAR SEKİZLER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.