Manisa Haber Girişi : 19 Mart 2024 12:33

Saruhanlı, Mustafa Arı’yı Bağrına Basıyor

Saruhanlı, Mustafa Arı’yı Bağrına Basıyor

Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Başkanı Adayı Mustafa Arı Saruhanlılı vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe halkıyla bir araya gelen Arı,  burada yaptığı açıklamada  “ Halkımızla  buluşma kapsamında vatandaşlarımızla  ile bir araya geldik. Her birine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

 

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştıran Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Başkanı Adayı Mustafa Arı Saruhanlılı vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve kahvehane ziyaretlerini sürdüren Mustafa Arı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Yunus Emre Şahin, ilçede bulunan işyerlerini ziyaret etti. 
“Halkımızla  buluşma kapsamında vatandaşlarımızla  ile bir araya geldik. Her birine canı gönülden teşekkür ediyorum” diyen Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Başkanı Adayı Mustafa Arı, “2004 seçimlerinde ilk yola çıktığımız zaman yine Saruhanlılı vatandaşlarımızla  bir araya geldik. Halkımızın partimize ve bizlere gösterdiği ilgi, bizleri mutlu etmişti.  O zaman demiştik bu seçim tamam. Şimdi bu topluluğunu yani  sizleri görünce Allah’ın izniyle yine bu seçim tamam olduğunu gösteriyor. Bu demek değil ki gevşeyeceğiz. Bir oyada ihtiyacımız var. Bizler kapı kapı geziyoruz. Çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Her gittiğimiz yerde ilçe halkından büyük destek görüyoruz. Her geçen gün de Saruhanlı’da üye sayımızı halkımızın teveccühüyle arttırıyoruz. İnşallah seçimlerden halkımızın desteğiyle zaferle çıkarak Saruhanlı’yı Milli Görüş belediyeciliği ile taçlandıracağız. Önümüzdeki 5 yıl içinde de söz verdiğimiz projelerimiz var. Evelallah hepsini sizlerin destekleriyle tamamlayacağız. ” dedi. 


AHLAKLI BELEDİYECİLİK
Yeniden Refah Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Kazım Yüksel, yerel seçimler öncesi parti çalışmalarına hız verdiklerini ve Saruhanlı’da iddialı olduklarını söyledi.  Saruhanlı’da Belediye Başkan Adayı Mustafa Arı ve meclis üyeleri ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Yüksel, Saruhanlı’da partilerinin yükselişe geçtiğinin de altını çizerek, “Seçim çalışmalarım bağlamında halkın büyük büyük bir teveccühü ile karşılanıyoruz. Saruhanlı, Mustafa Arı’yı  bağrına basıyor. Vatandaş yıllardır şehrin birikmiş sorunları ile birlikte yaşıyor. Vatandaş her partiyi denediklerini ama hiç birinden doğru dürüst hizmet göremediklerini, Saruhanlı’nın cadde sokaklarının çöp, çamur ve çukurlardan bir türlü kurtulamadığını söylüyor. Saruhanlı’nın kırsal mahalleleri ile birlikte modern şehir haline gelmesi ve belediyenin borç bayağından kurtulması için tek çare Milli Görüş’ün ahlaklı belediyecilik anlayışı olduğu her ağızdan ifade ediliyor” şeklinde konuştu. ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.