Manisa Haber Girişi : 20 Mart 2024 12:40

YRP’ye Saruhanlı’da BÜYÜK İLGİ

YRP’ye Saruhanlı’da BÜYÜK İLGİ

Yeniden Refah Partisi (YRP) Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Mustafa Arı, seçim çalışmalarını mahalleleri ve esnafları ziyaret ederek sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Kazım Yüksel, “Seçim çalışmaları bağlamında halkın büyük bir teveccühü ile karşılanıyoruz” dedi.

 

 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Mustafa Arı, yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. 

 

 

Yeniden Refah Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Kazım Yüksel, seçim çalışmaları bağlamında halkın büyük  bir teveccühü ile karşılaştıklarına dikkat çekti. Yüksel; “Saruhanlı Başkan Adayımız Mustafa Arı ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımızı bağrına basıyor. Vatandaş yıllardır şehrin birikmiş sorunları ile birlikte yaşıyor. 

 

 

Vatandaş her partiyi denediklerini ama hiç birinden doğru dürüst hizmet göremediklerini, Saruhanlı’nın özellikle kırsal mahallelerinde cadde sokaklarının çöp, çamur ve çukurlardan bir türlü kurtulamadığını söylüyor. Saruhanlı’nın modern şehir haline gelmesi ve belediyenin borç bayağından kurtulması için tek çare Milli Görüş’ün ahlaklı belediyecilik anlayışı olduğu her ağızdan ifade ediliyor” dedi.

 

 

“SARUHANLI’DA İDDİALIYIZ”
Yeniden Refah Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Kazım Yüksel, “Saruhanlı’da iddialıyız, iddiamızın kaynağı da vatandaşımızdan geliyor. Çünkü vatandaşımız Yeniden Refah Partisi’ni yani Milli Görüşün belediyeciliğini özlemiş durumda. Rahmetli Erbakan hocamızın 96-97 hükümetinde iktidara taşıyan, 1994 yılında aldığı belediyelerdeki hizmetleri oldu. Bu noktada vatandaşımızın Refah Partisinin, Milli Görüşün nasıl bir belediyecilikle çalıştığını gayet iyi biliyor ve dolayısıyla da bu hizmeti özlüyor. Bu özlenmiş hizmet aşkı da bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor” şeklide konuştu. NAİME SEKİZLER

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.