Gündem Haber Girişi : 13 Şubat 2024 17:50

Şoförlerden Ergün’e Teşekkür

Şoförlerden Ergün’e Teşekkür

Manisa’da toplu taşıma esnafı her gün 400 halk otobüsünün geçtiği Dr. Sadık Ahmet Caddesi olarak bilinen Kuyumcular Çarşısı’nda trafik sorununu çözdüğü için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.


Manisa’da toplu taşıma esnafı her gün 400 halk otobüsünün geçtiği Dr. Sadık Ahmet Caddesi olarak bilinen Kuyumcular Çarşısı’nda trafik sorununu çözdüğü için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kuyumcular Çarşısı’nda 100’den fazla esnafın talebini yerine getirdi. Kuyumcular Çarşısını ortalama her gün 400 toplu taşıma aracı kullanıyordu. Araçların park etmesi nedeniyle bir dakikalık yol bazen 10 dakikaya çıkıyordu.  Büyükşehir Belediyesi esnafların talepleri doğrultusunda yolun bir tarafını tercihli yol yaparak toplu ulaşım araçlarının rahat bir şekilde çalışmasını sağladı. 

155'Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  Fevzi Açıkel, “Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde yeni düzenlenen tercihli yoldan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Toplu taşımamız bu yolda sürekli problem yaşıyordu. Yaklaşık buradan günlük 400 aracımız geçiyordu. Bu güzergahta 1,2,5,6 ve 7 nolu hatlarımız çalışmaktadır. Yola park edildiği için ve dar olduğu için araçlarımız oradan geçerken birçok kez lastiklerimiz yarıldı. Bu tercihli yoldan dolayı ulaşım daha hızlanmış oldu. Arabalarımızın lastikle ilgili problemleri kalkmış oldu. Bu yolun düzenlenmesinde esnaflarımızın talepleri olmuştur. Esnaflarımı da bu konuda teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.