Manisa Haber Girişi : 14 Şubat 2024 16:13

Saruhanlı’da Ekrem Cıllı Hayal Kırıklığı Yarattı!

Saruhanlı’da Ekrem Cıllı Hayal Kırıklığı Yarattı!

Cumhur İttifakı Adayı olarak AK Parti’den Saruhanlı Belediye Başkan Adayı olan AK Parti eski İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, kendisinden daha fazla oy alacağı iddia ettiği CHP’li Zeki Belgin’in gerisinde kaldı. AK Parti’ye gönül veren seçmenler, Cıllı’nın performansının düşük kaldığını ifade etti.

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, Saruhanlı’da Cumhur İttifakı Adayı olarak AK Parti’den Saruhanlı Belediye Başkan Adayı olan AK Parti eski İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, partiye gönül veren taraftarları arasında hayal kırıklığı yarattı.

Ekrem Cıllı ve ekibinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin karşısında varlık gösteremediğini iddia eden seçmenler, “Ekrem beyden bu seçimlerde beklentimiz büyüktü. Ancak gelinen süreçte bunun böyle olmadığını gördük. Kitleleri arkasına alamadı. En büyük rakibi karşısında sönük kaldı. Biz kendisinden daha fazla performans beklerdik. Ama bu onun suçu da değil. Etrafında kendisine yön verecek, projelerini hazırlayacak, sosyal medyada daha aktif hale getirecek insanların olmayışından kaynaklanıyor. Bir de seçime girecek meclis üyelerinin de profilleri düşük kalında, ortaya bu tablo çıktı”  dediler.

RAKİBİYLE ARASINDAKİ MAKAS KAPANMAZ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı’nın yola çıktıkları ile değil, yolda buldukları ile seçim yarışına girdiğini iddia eden vatandaşlar; “Ekrem bey her ne kadar iyi ve dürüst bir insan olsa da, halkın karşısında hitap konusunda çok zayıf kaldı. Yaptığı ve yapacaklarını doğru düzgün seçmene anlatamıyor. Kendini kitlelere tanıtamıyor. Kırsal kesimde Ekrem beyi o kadar çok tanıyan yok. Bu da onun hanesine eksi puan yazıyor. CHP adayı Zeki Bilgin ile arasındaki fark her geçen gün açılıyor. Zeki Bilgin 31 Mart seçimlerinde en fazla oy oranına sahip duruma geldi.” şeklinde konuştular. ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.