Manisa Haber Girişi : 20 Şubat 2024 12:39

Şahin YRP’den Aday Oldu

Şahin YRP’den Aday Oldu

Adı AK Parti Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi olacak diye konuşulan SARUHANDER Başkanı Yunusemre Şahin, sürpriz bir şekilde Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi oldu. YRP listesinde 2. Sıradan yer bulan Şahin için Saruhanlılar seferber oldu.

 
Daha önce, AK Parti Saruhanlı İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve  AK Parti Saruhanlı Belediye Başkan Aday Adayı  olan SARUHANDER Başkanı Yunusemre Şahin, sürpriz bir şekilde Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi oldu. YRP listesinde 2. Sıradan yer bulan Şahin için Saruhanlılar seferber oldu.
AK Parti Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı ile yakınlığı bulunan ve Ekrem Cıllı’nın belediye meclis üyesi listesine 1. Sıradan girmesi beklenilen Şahin’in beklenmedik bir şekilde liste dışı kalmasının ardından, Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş’ın girişimleri neticesinde, YRP Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi olarak 2. Sıradan aday gösterildi.


İLÇEDE SES GETİRDİ
Bilindiği üzere AK Parti Saruhanlı İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve  AK Parti Saruhanlı Belediye Başkan Aday Adayı  olan SARUHANDER Başkanı Yunusemre Şahin’in Saruhanlıda sevilen bir isim olduğu vurgulanırken, meclis üyesi adaylığının duyulması ilçede memnuniyetle karşılandı. 
Şahin’in seçilmesi durumunda meclis toplantılarında ilçeye ve ilçe halkının zararına olacak her türlü kararların karşısında duracağı, Saruhanlının menfaatleri yönünde çalışmalarda bulunacağı vurgulandı. 


ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN
AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Yunusemre Şahin’in Ekrem Cıllı tarafından dışlanmasının ardından YRP Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Şahin’in, AK Parti ve CHP oylarını büyük oranda böleceği konuşulurken, Şahin’e destek veren ilçe sakinleri; “Yunusemre Şahin’i bugüne kadar oyalayanlar sandıkta gerekli cevabı elbette ki alacaklar. Şahin ilçemiz merkezinde ve kırsal bölgelerde tanınan ve sevilen bir isim. Şahin’in adaylığı YRP Belediye Başkan Adayının da seçilme şansını yükseltiyor. Ekrem Cıllı ve ekibinin yaptığı haksızlığa karşı biz her zaman Yunusemre Şahinin arkasındayız. Gelinen noktada şimdi onlar ne yapacağını düşünsün” dediler. ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.