Manisa Haber Girişi : 30 Mayıs 2024 22:07

Miniklerin “Okuma Bayramı” Heyecanı

Miniklerin  “Okuma Bayramı” Heyecanı

Muradiye Cumhuriyet İlkokulu’nda Birinci Sınıf öğrencileri okumayı sökerlerken 1/C  Sınıf öğrencilerine  yönelik  “Okuma Bayramı “etkinliği yapıldı

 

Muradiye Cumhuriyet İlkokulu’nda Birinci Sınıf öğrencileri okumayı sökerlerken 1/C  Sınıf öğrencilerine  yönelik  “Okuma Bayramı “etkinliği yapıldı.  Etkinliğe 1/C  Sınıf öğrencilerinin okuma bayramı belgeleri ile onure edindikleri güne  Okul Müdürü Süleyman Bozok, Sınıf Öğretmeni Dudu Ayaz ve Veliler katıldı.

OKUR-YAZAR OLDULAR

Muradiye Cumhuriyet  İlkokulu’ndan Okuma Bayramı etkinliği ile ilgili olarak velilere seslenen Okul Müdürü Süleyman Bozok;  “Okulun açıldığı ilk gün annelerinin – babalarının ellerinden tutarak heyecanla okula gelen, sıraya oturan, derslere girip çıkan 1. sınıf öğrencilerimiz bugün artık birer okur – yazar oldular. Bunun ispatı olarak da okuma bayramında belgelerini aldılar.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bizlere bu süreçte çok farklı duygular yaşatan  minik öğrencimizin okuma – yazmayı öğrenebilmesi için özveri ile uğraşan, onlara her anlamda destek olan başta 1/C Sınıf öğretmenimiz Dudu Ayaz  olmak üzere tüm öğretmenlerimize, okul çalışanlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

BECERİLERİNİ SERGİLEDİLER

Okuma Bayramı'nda birinci sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisini sergiledi. Öğrenciler, etkinlikte, öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterilerini sundu.