Politika Haber Girişi : 11 Şubat 2024 13:40

Karadağ Rakiplerine Seslendi: Projeleriniz Nerede?

Karadağ Rakiplerine Seslendi: Projeleriniz Nerede?

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ  bölgedeki rakip belediye başkan adaylarına seslenerek, “Projelerinizi seçimden sonra mı açıklayacaksınız?” dedi.

 

Şehzadeler’in temel sorunları olarak tespit ettikleri 7 alanda 24 proje çıkışıyla çalışmalarına başlayan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, “Önümüzde, Şehzadeler’in 5 yıllık kaderinin belirleneceği yerel seçimler var. Biz projelerimizi açıklamaya başladık. Emanet alacağımız şehrimize ne yapacaksak, kimin derdi neyse, nasıl çözeceksek adım adım anlatıyorum. Biz Şehzadeler’e değer veriyoruz. Bu nedenle  bütçeleri çalışılmış, fizibilitesi tamamlanmış projelerle meydana çıktık. Seçmenlerimiz bizleri projelerimizle değerlendirsinler istiyoruz. Şehzadeler’e proje anlatan, otoparkı, sosyal alan sorununu, kreşi bu şekilde çözeceğiz diyen başkan lazım. Vatandaşlarımızdan istirhamım karşılaştıkları adaylara, dertlerini taleplerini biliyorlar mı? Sokaklarını tanıyorlar mı? sorsunlar. Biz bu şehri tanıyoruz ve çözümlerimizle meydana çıktık. Seçmenlerimiz de Şehzadeler’e hizmet için söyleyecek sözü olanla olmayanı bir tutmadığını gösterecek. Projesiz, programsız Şehzadeler’in 5 yılını ipotek altına alabileceklerini düşünenlere 31 Mart iyi bir ders olacak.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.