Manisa Haber Girişi : 12 Şubat 2024 15:20

Karadağ’dan Şehzadeler’de Otopark Seferberliği

Karadağ’dan Şehzadeler’de Otopark Seferberliği

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Şehzadeler ’de gerçekleştirecek olduğu projelerin toplamıyla birlikte 2 Bin 500 araçlık otopark alanı elde edecekleri planı açıkladı.

 

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, kentin önemli sorunlarıyla ilgili projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Adayı Karadağ, Şehzadeler ilçe merkezinde 'Otopark Seferberliği’ mottosuyla açıkladığı projesiyle 2 Bin 500 araçlık otopark eylem planını hayata geçireceklerini duyurdu. Karadağ, 600 Araçlık Şehitler Bölge Otoparkı, 150 Araçlık Şehit Pilot Üst. Okan Divrik Yeraltı Otoparkı, 350 Araçlık Göktaşlı Bölge otoparkı, düzenlemeyle birlikte kapasitesi yükseltilecek 1400 araçlık Alaybey Hasbahçe Projesiyle bölgenin otopark sorununu ciddi derecede hafifleteceklerini ifade etti.

 

ÜCRETSİZ OTOPARK ABONELİK İMKANI

Başkan Adayı Karadağ projesiyle ilgili yaptığı açıklama da şunları söyledi: “Şehrimizi yoğun trafik probleminden, sıkışmış sokaklardan, nefes alamayan mahallelerden, “her gün en az yarım saat park yeri arıyorum” derdinden kurtaracağız. Evet, kıymetli hemşerilerimize her gün için en az yarım saat vadediyoruz. Bütün proje ve fizibiliteleri tamamlanmış, yeşil alanları arttırarak ve daha iyi planlayarak, vatandaşımıza ücretsiz olacak bölge otoparkları projemizi açıklıyoruz. Merkez mahallelerimizde yaşamak, şehir merkezine girip çıkmak artık çok daha kolay olacak. Biliyoruz ki; Belediyeciliğin temel görevlerinden biri barınma ihtiyacına dahil olan otopark sorununu çözmektir. Bu sebeple planladığımız bölge otoparklarımızda hemşerilerimiz o bölgeye ait ikametgah veya iş yeri belgeleriyle ücretsiz abonelik alabilecek. Biz ücretli otopark ticarethaneleriyle değil, vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.”