Spor Haber Girişi : 17 Kasım 2023 18:13

Judoda Akhisar Rüzgârı

Judoda Akhisar Rüzgârı

Akhisar ilçe Spor Kulübü judo takımı Edirne’de düzenlenen prestijli Uluslararası judo turnuvasında şampiyonluğa ulaştı. 


Akhisar ilçe Spor Kulübü judo takımı Edirne’de düzenlenen prestijli Uluslararası judo turnuvasında şampiyonluğa ulaştı. Akhisar olarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirten  Akhisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay,  Akhisar'ın spor alanındaki yeteneklerini ve gelişimini uluslararası platformda gözler önüne serdiğini söyledi. 
Müdür Oktay, başarılı sporcuları ve takımın antrenörü İsmail Canıtez’i özellikle tebrik ederek, onların bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu vurguladı. Canıtez’in, uzun yılların deneyimi ve özverili çalışmalarıyla judo takımını bu seviyeye taşıdığına da  dikkat çekildi.
Oktay; “Turnuvada, Akhisar İlçe Spor Kulübü judo takımının gösterdiği performans ve elde ettiği başarı, hem bölgesel hem de ulusal spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Takımın, zorlu rakipleri karşısında gösterdiği üstün performans ve takım ruhu, onları şampiyonluğa taşıyan en önemli faktörler olarak gösterildi.
Akhisar ilçesi için bu başarı, spor alanında önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor. İlçenin genç yeteneklerinin uluslararası arenada kendilerini kanıtlamaları, ilçenin gençlik ve spor politikalarına olan güveni artırıyor. Bu başarı, aynı zamanda diğer spor branşlarında ki genç sporculara da ilham kaynağı oluyor.
Bu tür uluslararası başarıların, genç sporcuların motivasyonunu ve hedeflerini yükselttiği, ayrıca ilçenin gençlik ve spor alanındaki yatırımlarının meyvesini veriyor” dedi. HABER MERKEZİ