Politika Haber Girişi : 13 Şubat 2024 13:07

Cumhur İttifakı Adayı Cengiz Ergün’e Tepkiler Artıyor!

Cumhur İttifakı Adayı Cengiz Ergün’e Tepkiler Artıyor!

Yönetimde bulunduğu yıllar içerisinde söylemleri ile yaptıkları arasında uçurum olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Cengiz Ergün’e vatandaşlar tepkilerini sürdürüyor. Özellikle su fiyatları ve kartlı su sayaçları nedeniyle tepki gösteren Manisalılar, “Şimdi söz söyleme sırası bizde, Başkan Ergün’e sandıkta büyük bir sürpriz hazırlıyoruz” dediler. 

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Ergün’e Manisalı vatandaşların tepkileri her geçen gün artarak devam ediyor. Cumhur İttifakı adayı olan ve bu kapsamda mahalle ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü eleştiren ve yeterli hizmet alamadıklarını anlatmaya çalışan vatandaşlar arasında tartışmalar yaşanmaya başladı. Cengiz Ergün’ün mahallelerine yaptığı ziyarete hiçbir itirazlarının olmadığını belirten mahalle sakinleri, Başkan Ergün’ün eleştirilere tahammül edemediğini, yaptığı icraatlara eleştiri getiren vatandaşları azarlayarak susturmaya çalıştığını iddia ettiler. 

KOLTUK ZORA GİRDİ
Cengiz Ergün’ün başkanlık yaptığı yıllar içinde  söylemleri ile icraatları arasında büyük çelişki bulunduğunu iddia eden vatandaşlar, “Suya zam yapılmayacak dedi, Türkiye’nin en pahalı suyunu  içmeye başladık. Mahalle ve ilçeler arasında ayrım yapmayacağız dedi, bu sözünde de durmadı. MHP’li ve Ak Partili belediyelere hizmet giderken, muhalefet belediyelerine ve mahallelere bir şey yapmadı. Şimdi de oturduğu koltuğun altından kayıp gideceğini hissettiği için yaptığı ziyaretlerde vatandaşın yaptığı eleştirilere insanları azarlayarak cevap vermeye başladı” dediler. 

EN BÜYÜK RAKİBİ FERDİ ZEYREK
Başkan Ergün’ün 31 Mart yerel seçimlerinde en büyük rakibinin CHP Büyükşehir belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek olduğunu ifade eden seçmenler, “Cengiz Ergün  kaybetmeye mahkum. Seçimlerdeki rakipleri arasında söylemleri ve projeleri ile ön plana çıkan isim CHP adayı ferdi Zeyrek. Manisa merkezde Ferdi Zeyrek açık ara önde. Kırsal kesimde ise oylar tamamen bölünmüş durumda. İlçelerde ise Soma, Akhisar, Saruhanlı, Turgutlu, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde bulunan seçmenler, CHP adayına oy vereceklerini belirtiyorlar. Diğer ilçelerde ise  Yeniden Refah Partisi, Gelecek-Saadet İttifakı ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında oylar bölünecek. Bu da CHP Adayı Ferdi Zeyrek lehine işleyecek. Yani Cengiz Ergün her hâlükârda bu seçimi kaybedecek” dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.