Öküzcüoğlu ile devam...

Öküzcüoğlu ile devam...

Ahmet Öküzcüoğlu, değerli dostum rahmetli Kahveci Nedim'in oğludur.
Diş Hekimi olup, 70 yıl sonra Alaşehir'de belediyeyi CHP'ye kazandırmıştır.
Rakibi MHP MKYK üyesi Siirt'li iş insanı Ali Uçak'tı.
Ali Uçak, Alaattin Çakıcı ile beraber fotoğrafları olan biridir.
Alaşehirliler Öz Evlatları Ahmet Öküzcüoğlu' na sahip çıktılar.

*

31 Mart Alaşehir seçimleri belediye başkan adayı MHP'li  Necdet Türk, Sulama Birliği’nde iken kapalı sistem damlama sulama projesi için çiftçilerden abone parası toplanmış ancak proje gerçekleştirilememiş.
Buna rağmen toplanan paralar geri dağıtılmamış, ayrıca Sulama Birliği'ne kayyum atanmış, kendisi Ziraat Odası Başkanı  seçildikten sonra daha önce Ziraat Odası Başkanı olan Mehmet Musal tarafından alınan tarım makine, alet ekipmanını koruyamadığı gibi yenisini yerine koyamamış, çiftçiye satış yapmaktan başka Ziraat Odasında bir icraat gerçekleştirememiş, Alaşehir' de jeotermallere ilk arazi satışı yapan kişi deniliyor.

Ayrıca 

Baklacı’da pansiyon işletiyor ve hemen dibindeki belediyeye ait yeşil alanı on yıllığına belediyeden kiralamış içine pansiyonun, kahvaltı salonunu yapmış.
Kiraladıktan sonra belediye kaynaklarını kullanarak kiraladığı yere kaldırım bordürleri döşenmiş.

Yine aynı alana çocuk oyun grubu kurulmuş, peyzaj düzenlemeleri yapılmış, dönemin belediye başkanı bu yüzden soruşturma geçirmiş. Yasal mevzuata göre belediye bir yeri kiraya verdikten sonra kiraladığı alana çivi çakamaz.

*

Tarafıma iletilen bilgilere göre; Ahmet Öküzcüoğlu'na seçmen tekrar sahip çıkacak gibi.
Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir' in öz evladıdır.
Çalışkandır.
Halkçıdır.
Dürüsttür.
Atatürkçüdür.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.