Manisa Haber Girişi : 26 Şubat 2024 14:10

“Biz Bir Aileyiz, Saruhanlı’yı Kazanacağız”

“Biz Bir Aileyiz, Saruhanlı’yı Kazanacağız”

Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Mustafa Arı, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe yönetimiyle güçlü bir kadro oluşturduklarını, 31 Mart seçimlerinde Saruhanlı’yı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyledi, Arı; “Sayın Ekrem Cıllı ve Sayın Hüseyin Abacı’yla ya da diğer arkadaşlarla sorunuz yok, kampanyada başarılar diliyoruz. Biz projelerimizi anlatacağız. Yeniden Refah Partisi olarak Milli Görüş’ü temsil eden bir partiyiz ve çalışmalarımızı 56 bin kişi ile paylaşacağız, biz bir aileyiz, vatandaşlarımızın vekâletiyle Saruhanlı’yı kazanacağız” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Mustafa Arı, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe yönetimiyle güçlü bir kadro oluşturduklarını, 31 Mart seçimlerinde Saruhanlı’yı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyledi
Yeniden Refah Partisi’nin  her kesimden oy alacak potansiyele sahip olduğunu. Hem AK Parti tabanından oy alacaklarını hem de muhalefetteki tüm partilerden oy alarak Saruhanlı’da seçimi kazanacaklarını ifade eden ve Saruhanlı’yı Saruhanlılar ile birlikte yöneteceklerini vurgulayan Mustafa Arı, “Kentin geliri nedir, gideri nedir şeffaf olacak, bu şeffaflığa ihtiyacımız var. Saruhanlı, büyük bir aile olacak. Her hafta belediyede belediye başkanlarıyla beraber halk buluşması yapacağız, vatandaşların derdine derman olacağız. Yeniden Refah Partisi olarak Manisa BŞB ve ilçelerini kazandığımız takdirde elbette hükümetimizle uyum içerisinde çalışacağız elbette sorun çözücü olacağız, Erbakan hocamızdan zarafeti öğrendik, bizden başka ahlaklı belediyecilik diyen yok.”


KAYNAKLAR ÇAR-ÇUR EDİLMEYECEK
Yeniden Refah Partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıktıklarını. Ahlaklı belediyecilik anlayışını hâkim kılmak için çalışacaklarını sözlerine ekleyen YRP Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Mustafa Arı;  “Her gittiğimiz mahallede israf var, kaynaklar “çar çur” ediliyor, yandaşlara gidiyor diyor vatandaşlarımız. Saruhanlı hemşerilerimizin ve ilçemizin refahı için harcanacak bu kaynaklar. En başta bunu keseceğiz. Milli Görüş belediyeciliğinde her şey şeffaf olacak. Belediye kimsenin zenginleşme kaynağı olmayacak. Hakkaniyetli, adaletli bir şekilde kullanılacak” dedi. ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.